VRAAG GRATIS OFFERTE

Reinigen en verwijderen van zware (stook)olietanks

Staat er nog een  zware (stook)olietank op uw terrein, die moet gereinigd of verwijderd worden? Dan heeft All Clean Milieutechniek BV  de oplossing voor u.

Veel van deze installaties zijn reeds jaren buiten dienst zijn, waardoor de zware stookolie uitgehard in de tank staat. Doordat de serpentin van de installatie niet meer werkt, kan de olie in de tank niet meer opgewarmd worden tot vloeibare olie en overgepompt worden. In veel gevallen lossen tankcleaning bedrijven dit probleem op door grote hoeveelheden water in de tank te pompen, zodat de verharde olie weer vloeibaar wordt. Het grote nadeel van deze werkwijze is dat er heel veel afvalwater afgevoerd moet worden.

All Clean heeft een slimme en ecologische oplossing

Wij beschikken over 2 mobiele stoomunits, waarmee wij stoom (65000 kcal) in de uitgeharde olie injecteren. De stookolie wordt opgewarmd tot 65°C, wordt opnieuw vloeibaar en wordt overgepompt in één van onze vacuümwagens ( 4000m³/u ). De vuile olie wordt afgevoerd naar een erkend centrum en uw oude tank wordt professioneel gereinigd, zodat hij klaar staat voor afbraak.

Wettelijk attest

Na de werken ontvangt u van ons een wettelijk attest van afvoer van olierestant en van reiniging van uw tank.

Referenties


"Hartelijke dank voor de correcte en perfecte sanering van mijn oude mazouttank."


"Ben tevreden over de uitgevoerde werken. Afspraken werden perfect opgevolgd."


meer referenties

In uw buurt


Maldegem - 050 71 06 36
Gent - 09 234 39 82
Brussel - 02 511 88 73
Aarschot - 016 20 46 51
Antwerpen - 03 233 50 54

filialen en ligging