VRAAG GRATIS OFFERTE

All Clean in cijfers

Wanneer u op zoek gaat naar een bedrijf om uw mazouttank te saneren, is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Want eens de werken zijn uitgevoerd, is er immers geen weg terug.

Met de opkomst van het internet is het aantal bedrijven, die tanksanering aanbieden fors gestegen en ziet u waarschijnlijk het bos door de bomen niet meer. Om ons te onderscheiden, vindt u op deze pagina een overzicht van de troeven van All Clean Milieutechniek:

 1. Attest tanktechnicus ( )

  All Clean Milieutechniek bvba is in het bezit van een eigen tanktechnicus, onder een eigen SV nummer. Tankkeuringen laten echter wij extern uitvoeren, omdat wij het deontologisch niet correct vinden om zelf tanks te keuren, dit is bedrog! Je kan niet je eigen rechter spelen. All Clean Milieutechniek bvba kiest ervoor om zich te laten controleren door externe organisaties.

 2. Externe milieucoördinator ( )

  All Clean Milieutechniek bvba heeft een externe milieucoördinator in dienst. Deze ziet erop toe dat ons afvalbeheer correct en via de juiste vergunningen verloopt, conform de huidige wetgevingen

  .
 3. Kwaliteitsborgingscertificaat ( )

  All Clean Milieutechniek bvba is in het bezit van het door OVAM verplichte kwaliteitscertificaat, kortweg het KBS. Dit systeem is in 2018 in het leven geroepen om de kwaliteit en de tracibility van afvalbeheer te kunnen controleren.

 4. Resultatenrekening ( )

  All Clean Milieutechniek bvba houdt er een open boekhouding op na. Wij draaien 2.000.000€ omzet in tankcleaning, Dit maakt ons 1 van de grootste spelers op de markt.

 5. VCA certificaat ( )

  Om zowel de veiligheid bij de particulier, als op de grotere werven te garanderen, is All Clean Milieutechniek bvba VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat elke werknemer in het bezit is van een attest betreffende veiligheid op de werf en dat wij ons, als vennootschap, dienen te houden aan alle regelgeving en dat wij hierop gecontroleerd worden!

 6. Vergunningen OVAM ( OVAM inzamelaar - OVAM vervoerder )

  Wij zijn vergund om in heel Vlaanderen te werken

  .
 7. Vergunning BIM ( )

  Wij zijn vergund om in heel het Brussels Gewest te werken.

 8. Vergunning OWD ( )

  Wij zijn vergund om in heel Wallonië te werken.

 9. SHELL paspoort ( )

  Alle werknemers van All Clean Milieutechniek bvba zijn in het bezit van een SHELL paspoort. Dit is hoogst uitzonderlijk voor onze branche. Wij worden hierbij gecontroleerd door een overkoepelend orgaan CBRE, dewelke toeziet op de kwaliteit bij werken aan brandstoftanks.

 10. Hoeveel afval verzet All Clean Milieutechniek bvba? ( )

  All Clean heeft vorig jaar om en bij de 1800 ton afvalwater ( mengsels water / mazout / olie ) en 700 ton sedimenten en slib opgehaald, en laten verwerken.

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte

Referenties


"Hartelijke dank voor de correcte en perfecte sanering van mijn oude mazouttank."


"Ben tevreden over de uitgevoerde werken. Afspraken werden perfect opgevolgd."


meer referenties

In uw buurt


Maldegem - 050 71 06 36
Gent - 09 234 39 82
Brussel - 02 511 88 73
Aarschot - 016 20 46 51
Antwerpen - 03 233 50 54

filialen en ligging