VRAAG GRATIS OFFERTE

Tevreden klanten

"We zijn heel tevreden over het opvullen van onze tank waarvoor onze dank Regine "
Claeys noel - 8020 oostkamp


"Er werd heel efficiënt en deskundig te werk gegaan, vlot en vriendelijk in de omgang. We zijn 100% tevreden en dankbaar dat uw bedrijf ons is aangeraden."
Verhaegen Herman - Maldegem


"De werken zijn vlugger dan gepland uitgevoerd. Het verluchtingskanaal van de mazouttank die in de muur ingemetseld was, moest ik zelf doen, want inderdaad kans op brokken en dus aansprakelijkheid van de firma. Veel lawaai : mijn buren kwamen hun huis uit :=) "
Rik Everaert - Gent


"Correcte uitvoering"
VME mede-eigenaars - Pastoor Vandenhoudtstraat 45 Kapellen


"De contacten voor de planning verliepen vlot. Het leegpompen/reinigen en vullen met zand gebeurde beide door ervaren vakmensen. De werken werden correct uitgevoerd, in een goede sfeer."
Paul Vanoostende - Meise


"Dank voor de snelle service. De mensen van uw firma leverden professioneel werk. Zeer vriendelijke en correcte medewerkers. We zullen uw bedrijf zeker aanraden."
Stuyck Paul - Brasschaat


"Beste We zijn zeer tevreden van de supersnelle service die jullie ons gegeven hebben, waarvoor nogmaals dank. Als er vrienden, familie, kennissen dergelijk probleem hebben, gaan we jullie zeker aanbevelen. "
Vermeulen Marleen - Zeveneken-Dorp 118 9080 Zeveneken


"De tank werd snel en probleemloos verwijdert, blij met de service"
Glynnis - Oedelem


"Uiterst tevreden. Vriendelijk telefonisch kontakt met alle nodige uitleg. Zelfde dag offerte ontvangen. Binnen de week waren alle werken uitgevoerd door vriendelijke mensen. Een aanrader Alle afspraken werden nagekomen."
Guido Petitjean - OOSTKAMP


"Geachte, Snelle repons op de aanvraag voor een prijsofferte. Vlugge en propere afwerking van de gevraagde werken. Vriendelijk personeel"
Monbaliu - Knokke-Heist


"Het opmaken van de offerte verliep zeer vlot, na goedkeuring van de offerte werden alle werken al ingepland binnen de week! Alles verliep zeer vlot. De mensen die onze mazouttank kwamen openen, ledigen en reinigen waren ook zeer vriendelijk. Achteraf krijg je nog eens een blad waar alles op vermeld staat van uitgevoerde werken/tijdsduur die ervoor nodig was. Alles werd proper achtergelaten."
Fam. Debruyne - Meyers - Zutendaal


"Een duidelijke offerte ontvangen met concurrentiële prijzen; heel snel kunnen inplannen; werken proper en op tijd uitgevoerd door professionele mensen. "
Ediz Bicici - Wondelgem


"Correcte offerte , duidelijke afspraak , snelle en vlotte reiniging en opvulling van de tank, propere opkuis en vriendelijke bediening. Top !"
Latré Tommy - Koekelare


"Bedankt voor het correct uitvoeren van de geplande werken,namelijk reinigen en opvullen met zand van m'n ondergrondse mazouttank op de geplande tijdstippen.De man heeft alles heel netjes achter gelaten.Topservice."
Vingerhoed Robert - Bredestraat 126 2180 Ekeren


"Onze tank werd snel en vlot buiten gebruik gesteld na opmaak van een offerte"
Corthals Stevens - Brugge


"Na twintig jaar was onze mazoutketel aan vervanging toe. We hebben geopteerd voor een milieuvriendelijke verwarming en zijn overgeschakeld op gas. Onze installateur had ons positieve feedback gegeven over All Clean. Zo gezegd zo gedaan hebben we op 18/08 een offerte per mail aangevraagd. Op 30/08 werd de tank gereinigd en op 31/08 opgevuld met zand. We hebben er niets van gemerkt. Snel, proper en zoals gepland werden de werken uitgevoerd. "
Chevalier Jean-Paul - Hoves


"De neutralisatie van onze mazouttank werd perfect uitgevoerd. Zowel de contactpersonen als uitvoerende werknemers hebben ons op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen. Jullie firma is een aanrader. Bedankt! Edith - Merelbeke"
Van Lancker E - Merelbeke


"Bij deze willen we jullie laten weten dat we zeer tevreden zijn voor het reinigen en opvullen van onze tank. Alles is verlopen naar wens,men zegt het voort. Vriendelijke groeten. Cocquyt Raphael"
Cocquyt Raphael De Vos Martine - Mulderstraat 28 9800 Deinze


"Zeer tevreden snel geholpen heel duidelijk en vriendelijke. De werkmannen ook zeer vriendelijk en ordelijk afgewerkt. Zeker een aanrader. Bedankt "
Craps julie - Overijse


"De buiten gebruikstelling diende in Oostende te gebeuren. Voor de eerste dag werden we tijdig verwittigd wanneer de chauffeur zou komen. Echter de tweede dag gebeurde dit niet. Toen we in de namiddag contact opnamen deelde ze ons mee dat de tank al opgevuld was. Jammer. Maar resultaat blijft wel hetzelfde de sanering is op korte termijn kunnen uitg3voerd worden en dit was ook de bedoeling."
Rotsaert - Damme


"ALL-CLEAN is een echte aanrader voor uitvoeren van werken ivm milieutechniek. Heb beroep op hen gedaan voor het sanering van een mazouttank. Snelle en vlotte communicatie en stipte uitvoering van de werken. "
CARTON KATRIEN - DEINZE


"Zeer tevreden over de dienstverlening. Alles is verlopen volgens afspraak. Het werk is zorgvuldig én proper uitgevoerd. Niks dan positiefs dus. "
Luk Van Looy - Berchem


"Net voor bouwverlof een vrijblijvende offerte aangevraagd, meteen een correcte offerte ontvangen voor uitvoering na bouwverlof, men was heel duidelijk wat nog mogelijk was. Dag van de uitvoering, vriendelijk telefoontje van de ploeg die de werken komt doen, 30 minuten voor aankomst, erg handig als klant. Men levert goed en proper werk af, en als er al iets vuil wordt, wordt dit spontaan en zonder het als klant te moeten zien of vragen opgekuist. Echt tevreden met de goede service en uitvo"
Jeremy N. - Kallo


"Proper gedaan bedankt"
Lootens kurt - Kantwerkstraat 2 ,9880 aalter


"Zeer goede prijs/kwaliteit Snelle en goede service Vriendelijke uitvoerders die efficiënt, snel en zeer netjes werken. Zeer tevreden."
De Boever Lieven - Lokeren


"Vlugge bediening en goede vakmensen sterk aan te raden"
Soenens Patrick - Spoorweglaan 31 8740 pittem


"Vriendelijke en correcte service voor de administratie. Werken goed uitgevoerd binnnen afgesproken periode. Alles verliep prima. "
Bertier - Stekene


"Ik ben tevreden over mijn eerste telefoongesprek: vriendelijk en duidelijk. We hebben snel een datum kunnen inplannen. De offerte was na 24 u in mijn mail te vinden!"
Isabelle et olivier Van Gucht-Beauvois - MORTSEL (2640)


"Het werk was niet zo lang Effecient. "
Fatimazahra elaouni - Grensstraat 254 gent


"goede en snellen service, en correcte prijs, uw firma is aan te bevelen. mvg, Garrit"
Hinderyckx Garrit - Blankenberge


"Top service. Communicatie Perfect.. "
Poku Prince - Westergemstraat 225 9032 Wondelgem


"Geachte, Bedankt voor de snelle en zeer vakkundig uitgevoerd werk , hierbij een dikke proficiat voor de werknemers !!!! Was zeer vlug uitgevoerd en VOLLEDIG en PROPER OPGERUIMD !!! Zonder twijfel beveel ik de firma aan . Een zeer tevreden klant !!! "
H. van den Broek - Berchem


"Goede service, correct gehouden aan de afspraak. Vriendelijke bediening."
Van Gestel rené - Lange Dweerstraat 4, Stekene


"Correcte, vriendelijke en behulpzame medewerkers die kwaliteitsvol werk afleveren. Een aanrader."
Marc CALLAERT - Stekene


"Zeer tevreden over contacten met de firma en zeer bekwame en vriendelijke werkmannen! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan . Snelle uitvoering en stipte afspraken"
Vera Coppens - Beveren waas


" wij zijn heel vriendelijk en beleefd, en snel bedient geweest!! chapeau!! heel tevreden!"
Monteyne Eric - oudenburg


"Geachte, wij wensen onze tevredenheid uit te spreken over jullie aanpak i.v.m. het buitendienst stellen van onze mazouttank. Gefeliciteerd met jullie efficiënte, professionele, klantvriendelijke operatoren! Bedankt aan het volledige ALL CLEAN TEAM! Met vriendelijke groeten."
STROOBANTS ROLAND - Hazelaarstraat 56 - 9940 Evergem


"Een duidelijke offerte werd ons bezorgd door een hele vriendelijke dame aan de telefoon en na afspraak werden de nodige werken correct uitgevoerd door hele vriendelijke werknemers . Met dank van een tevreden klant. "
Jean Paul Santens - Evergem


"vorig jaar heb ik een mazouttank buitengebruik laten stellen in Maldegem ( woning van mijn schoonouders) Ik was zeer tevreden van de service zowel qua afspraak als uitvoering - perfect op tijd, opgekuist na uitvoering) Echt aan te bevelen. Vandaag heb ik een nieuwe bestelling geplaatst voor mijn eigen woning "
erik cluyse - walbosdeef 4 9070


"Hartelijk dank voor de snelle reactie, offerte en goede uitvoering van de werken!"
Jonas De Kerpel en Laura Van Grembergen - 9160 Lokeren - Langestraat 8


"Ik ben heel tevreden met de werken die uitgevoerd werden. Dus aan iedereen die nog op zoek zijn naar iemand om stookolietank te saneren één adres: All-Clean milieutechniek Maldegem. Veel groeten Rosanne,"
Rosanne vancauwenberghe - Wingene


"All Clean milieutechniek houdt zich volledig aan de afspraken . Correct en kordaat , helaas is dat soms anders. Dank je wel"
yvo Vanherck - Retie


"Snelle en perfecte service, heel vriendelijke medewerkers. Dank jullie wel !!!"
De Pauw - Roosdaal


"Snelle dienst en snelle reactie voor offerte 👌 zeker aanrader "
Smajic Damir - Stekene


"Heel vlug antwoord gekregen op mijn vraag. Duidelijke offerte. Vriendelijke dames die mijn vragen ook hebben beantwoord. De werknemer van Macogas was stipt, heel vriendelijk, echt topservice. Mijn gastank is zeer professioneel opgehaald geweest. Het enige minpunt is de prijs die volgens mij veel te hoog ligt."
Rommelaere Claudine - Zichem


"+++ Heel tevreden van de geleverde service. Zowel overpompen vervoeren van mazout alsook reinigen en opvullen de ons tank. +++ "
Wieczorek Marcin - Oostakker Bredestraat


"Ik wens u te feliciteren met de super service van uw bedrijf! Ik ontving professioneel advies, voldoende uitleg op al mijn vragen, uw medewerker ter plaatse kwam stipt op tijd op de afspraak en bezorgde een correcte dienstverlening. Alvast bedankt!"
Sonja Bruyninckx - Denderleeuw


"Heel fijn om snel feedback te mogen ontvangen op mijn vragen. De gemaakte afspraken werden tijdig en correct nageleefd, de personen die ze hebben uitgevoerd waren heel vriendelijk!"
Birgit Hoeree - Destelbergen


"Heel vriendelijk en een vlotte en propere verwijdering van de mazouttank! Bedankt daarvoor!"
Dessers - Mortsel


" Heel tevreden de mannen waren vriendelijk en een telefoontje een uur opvoorhand De tweede dag die man was ook heel vriendelijk en proper gewerkt bedankt gasten ! Goed gedaan !"
Heremans magda - Berlaar


"Zeer vlotte en snelle bediening. Heel correct en vriendelijk. Nu nog afwachten op de factuur Als die ook is zoals vermeld op de offerte dan geef ik jullie een 10 op 10"
Alci Emine - Sint- Niklaas


"Uitermate tevreden. Snelle respons op vraag voor offerte. Daarna correcte, stipte en professionele uitvoering van de werken. "
Piet Goossens - Blankenberge


" De werken werden snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel."
Frans Callaerts - Londerzeel


"Vandaag werd de oude mazouttank van onze school geopend en grondig gereinigd. Patrick en Erik van de firma All Clean waren netjes op tijd op de afspraak, stelden zich zeer gewillig op voor het zoeken naar de meest opportune opstelling, deden hun werk snel en zeer professioneel. Vriendelijk team dat ik met veel plezier aanbeveel! Degelijke firma! Piet Bellens"
Sint-Eduardus Basisschool - Marialei 2 - 2900 Schoten


"We zijn zeer tevreden van de uitgevoerde werken, alles is correct verlopen."
Van Kerkhoven-Roems - 1755 Gooik


"Het ledigen en reinigen van de ondergrondse opslagtank is proper en correct uitgevoerd.Dit alles gebeurde op de afgesproken datum en uur.Bedankt "
De Sloovere Philippe - Maldegem


"Bedankt voor de correcte en vlotte afhandeling van de sanering van onze mazouttank: alles netjes en volgens de planning uitgevoerd door vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook vooraf perfecte communicatie en snel antwoord op alle vragen."
Bart Bollaert - Stekene


"Super tevreden . Afspraak was op 25/02 mazouttank kuisen en 26/02 tank vullen. Vandaag om 13.30u tank gekuist en een uur later al opgevuld. Ik ben heer tevreden en zal absoluut reclame maken voor jullie bedrijf. Zeer vriendelijk personeel"
Van Durme Jenny - 9030 Mariakerke


"werken volgens afspraak uitgevoerd, met dank aan de vlotte chauffeur uitvoeder. vriendelijke groet "
Martens Luc - Oedelem


"VOLGENS OFFERTE VOORSTEL ZONDER VERASSINGEN"
SMETS DANNY - J.V.BOENDAELELAAN 21


"Alles is correct uitgevoerd op de afgesproken tijdstippen. Vriendelijk personeel, Alles werd ook proper achtergelaten."
Fam Maes - Stekene


"Zeer vlotte uitvoering van de werken en heel vriendelijk in omgang. 10/10 voor de service. "
Pascal Baelen - Benedenstraat 60, 9506 Zandbergen


"Zeer vlotte uitvoering van de werken en heel vriendelijk in omgang. 10/10 voor de service. "
Pascal Baelen - Benedenstraat 60, 9506 Zandbergen


"alles is vlot verlopen"
Katty De Corte - Eeklo


"Wij zijn zeer tevreden over de reiniging en opvulling van onze oude mazouttank, Correcte uitvoering en vriendelijke mensen. Nogmaals bedankt.. "
Claeys Johan - Kruisstraat 5 9030 Lievegem


"Zeer tevreden. Vriendelijk personeel en professioneel uitgevoerd."
Ingrid De Breucker - Korbeek-Lo


"Geachte Met deze ben ik zo vrij uw firma te vragen de werken uit te voeren, daar ik zeer tevreden ben over de voorgestelde prijsofferte."
Van Acker Willem - Merelbeke


"Zeer tevreden van de gedane werken. Goede communicatie en vriendelijkheid. Nogmaals bedankt!! "
De Smet Dieter - Aarsele


"De werken zijn op een correcte manier uitgevoerd zoals afgesproken."
Joos Roger - Ursel


"Tevreden van de snelle response en correcte planning. "
Cedric Penninck - Lichtervelde


"Uiterst snelle, kwalitatieve en professionele service. Kan niet verbeterd worden."
Sioen Marc - Oude Molenweg 11D te 8890 Moorslede


"Correcte afspraken en vlotte bediening. Aangenaam personeel, zowel technisch als administratief (telefoniste)."
Vermeiren Hilde - Marvijlestraat 36. 9690 Kluisbergen


"Correcte afspraken, vlot werk. Aangenaam personeel, zowel technici als administratief (telefonist)."
Vermeiren Hilde - Marvijlestraat 36 9690 Kluisbergen


"Zeer tevreden over de werken en service. Binnen de dag een offerte ontvangen. Duidelijke communicatie en een uurtje voor aankomst een telefoontje. Zeer vriendelijke technici."
Emily Vanmechelen - Wingene


"Bedankt voor de goede afwerking op de afgesproken dagen. Wel geen telefoontje ontvangen een uur voordien zoals beloofd. De werkman was al bezig toen ik eraan kwam. Ja een vlot verloop. Bedankt "
Darleen VANDENBRANDE - Loppem


"Correcte en vlotte afhandeling van de werken. Personeel vriendelijk en zeer hulpvaardig. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden."
MARGOT DECUYPERE - OOSTKAMP


"Niks dan lof! correct, vakkunding, vriendelijk! ik stelde mij een hele rompslomp voor maar dit alles is vlekkeloos en snel verlopen. Groeten, Jan De Smet"
Jan De Smet - Gent


"Hartelijke dank voor de correcte en perfecte sanering van mijn oude mazouttank."
Vanessa en Koert - Menen


"Ben tevreden over de uitgevoerde werken. Afspraken werden perfect opgevolgd."
Arno - Brasschaat


"Graag mijn complementen aan de ploeg die bij ons de werken heeft uitgevoerd. Professionele mensen die alles proper achterlaten."
Mevr Beckx - Wachtebeke


"Bij deze wens ik het team van All Clean Milieutechniek te bedanken voor de gedane werken. Nochtans niet zo simpel: in mijn ondergrondse garage moest een oude mazouttank verwijderd worden. Uw team heeft de tank in kleine stukken geknipt en stuk per stuk verwijderd. Achteraf alles netjes achtergelaten. Grote klasse!"
Rino - Ingelmunster


"Uw werken voor het verwijderen van mijn mazouttank werden probleemloos uitgevoerd, zoals afgesproken in de offerte."
Werner - Hofstade


"Met deze mail wil ik van de gelegenheid gebruik maken u te bedanken voor de uitgevoerde werken, heel voorzichtig en correct. "
Familie Blaud - Zutendaal


Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte

Referenties


"We zijn heel tevreden over het opvullen van onze tank waarvoor onze dank Regine "


"Er werd heel efficiënt en deskundig te werk gegaan, vlot en vriendelijk in de omgang. We zijn 100% tevreden en dankbaar dat uw bedrijf ons is aangeraden."


meer referenties

In uw buurt


Maldegem - 050 71 06 36
Gent - 09 234 39 82
Brussel - 02 511 88 73
Aarschot - 016 20 46 51
Antwerpen - 03 233 50 54

filialen en ligging