VRAAG GRATIS OFFERTE

Tevreden klanten

"Geachte, wij wensen onze tevredenheid uit te spreken over jullie aanpak i.v.m. het buitendienst stellen van onze mazouttank. Gefeliciteerd met jullie efficiënte, professionele, klantvriendelijke operatoren! Bedankt aan het volledige ALL CLEAN TEAM! Met vriendelijke groeten."
STROOBANTS ROLAND - Hazelaarstraat 56 - 9940 Evergem


"Een duidelijke offerte werd ons bezorgd door een hele vriendelijke dame aan de telefoon en na afspraak werden de nodige werken correct uitgevoerd door hele vriendelijke werknemers . Met dank van een tevreden klant. "
Jean Paul Santens - Evergem


"vorig jaar heb ik een mazouttank buitengebruik laten stellen in Maldegem ( woning van mijn schoonouders) Ik was zeer tevreden van de service zowel qua afspraak als uitvoering - perfect op tijd, opgekuist na uitvoering) Echt aan te bevelen. Vandaag heb ik een nieuwe bestelling geplaatst voor mijn eigen woning "
erik cluyse - walbosdeef 4 9070


"Hartelijk dank voor de snelle reactie, offerte en goede uitvoering van de werken!"
Jonas De Kerpel en Laura Van Grembergen - 9160 Lokeren - Langestraat 8


"Ik ben heel tevreden met de werken die uitgevoerd werden. Dus aan iedereen die nog op zoek zijn naar iemand om stookolietank te saneren één adres: All-Clean milieutechniek Maldegem. Veel groeten Rosanne,"
Rosanne vancauwenberghe - Wingene


"All Clean milieutechniek houdt zich volledig aan de afspraken . Correct en kordaat , helaas is dat soms anders. Dank je wel"
yvo Vanherck - Retie


"Snelle en perfecte service, heel vriendelijke medewerkers. Dank jullie wel !!!"
De Pauw - Roosdaal


"Snelle dienst en snelle reactie voor offerte 👌 zeker aanrader "
Smajic Damir - Stekene


"Heel vlug antwoord gekregen op mijn vraag. Duidelijke offerte. Vriendelijke dames die mijn vragen ook hebben beantwoord. De werknemer van Macogas was stipt, heel vriendelijk, echt topservice. Mijn gastank is zeer professioneel opgehaald geweest. Het enige minpunt is de prijs die volgens mij veel te hoog ligt."
Rommelaere Claudine - Zichem


"+++ Heel tevreden van de geleverde service. Zowel overpompen vervoeren van mazout alsook reinigen en opvullen de ons tank. +++ "
Wieczorek Marcin - Oostakker Bredestraat


"Ik wens u te feliciteren met de super service van uw bedrijf! Ik ontving professioneel advies, voldoende uitleg op al mijn vragen, uw medewerker ter plaatse kwam stipt op tijd op de afspraak en bezorgde een correcte dienstverlening. Alvast bedankt!"
Sonja Bruyninckx - Denderleeuw


"Heel fijn om snel feedback te mogen ontvangen op mijn vragen. De gemaakte afspraken werden tijdig en correct nageleefd, de personen die ze hebben uitgevoerd waren heel vriendelijk!"
Birgit Hoeree - Destelbergen


"Heel vriendelijk en een vlotte en propere verwijdering van de mazouttank! Bedankt daarvoor!"
Dessers - Mortsel


" Heel tevreden de mannen waren vriendelijk en een telefoontje een uur opvoorhand De tweede dag die man was ook heel vriendelijk en proper gewerkt bedankt gasten ! Goed gedaan !"
Heremans magda - Berlaar


"Zeer vlotte en snelle bediening. Heel correct en vriendelijk. Nu nog afwachten op de factuur Als die ook is zoals vermeld op de offerte dan geef ik jullie een 10 op 10"
Alci Emine - Sint- Niklaas


"Uitermate tevreden. Snelle respons op vraag voor offerte. Daarna correcte, stipte en professionele uitvoering van de werken. "
Piet Goossens - Blankenberge


" De werken werden snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel."
Frans Callaerts - Londerzeel


"Vandaag werd de oude mazouttank van onze school geopend en grondig gereinigd. Patrick en Erik van de firma All Clean waren netjes op tijd op de afspraak, stelden zich zeer gewillig op voor het zoeken naar de meest opportune opstelling, deden hun werk snel en zeer professioneel. Vriendelijk team dat ik met veel plezier aanbeveel! Degelijke firma! Piet Bellens"
Sint-Eduardus Basisschool - Marialei 2 - 2900 Schoten


"We zijn zeer tevreden van de uitgevoerde werken, alles is correct verlopen."
Van Kerkhoven-Roems - 1755 Gooik


"Het ledigen en reinigen van de ondergrondse opslagtank is proper en correct uitgevoerd.Dit alles gebeurde op de afgesproken datum en uur.Bedankt "
De Sloovere Philippe - Maldegem


"Bedankt voor de correcte en vlotte afhandeling van de sanering van onze mazouttank: alles netjes en volgens de planning uitgevoerd door vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook vooraf perfecte communicatie en snel antwoord op alle vragen."
Bart Bollaert - Stekene


"Super tevreden . Afspraak was op 25/02 mazouttank kuisen en 26/02 tank vullen. Vandaag om 13.30u tank gekuist en een uur later al opgevuld. Ik ben heer tevreden en zal absoluut reclame maken voor jullie bedrijf. Zeer vriendelijk personeel"
Van Durme Jenny - 9030 Mariakerke


"werken volgens afspraak uitgevoerd, met dank aan de vlotte chauffeur uitvoeder. vriendelijke groet "
Martens Luc - Oedelem


"VOLGENS OFFERTE VOORSTEL ZONDER VERASSINGEN"
SMETS DANNY - J.V.BOENDAELELAAN 21


"Alles is correct uitgevoerd op de afgesproken tijdstippen. Vriendelijk personeel, Alles werd ook proper achtergelaten."
Fam Maes - Stekene


"Zeer vlotte uitvoering van de werken en heel vriendelijk in omgang. 10/10 voor de service. "
Pascal Baelen - Benedenstraat 60, 9506 Zandbergen


"Zeer vlotte uitvoering van de werken en heel vriendelijk in omgang. 10/10 voor de service. "
Pascal Baelen - Benedenstraat 60, 9506 Zandbergen


"alles is vlot verlopen"
Katty De Corte - Eeklo


"Wij zijn zeer tevreden over de reiniging en opvulling van onze oude mazouttank, Correcte uitvoering en vriendelijke mensen. Nogmaals bedankt.. "
Claeys Johan - Kruisstraat 5 9030 Lievegem


"Zeer tevreden. Vriendelijk personeel en professioneel uitgevoerd."
Ingrid De Breucker - Korbeek-Lo


"Geachte Met deze ben ik zo vrij uw firma te vragen de werken uit te voeren, daar ik zeer tevreden ben over de voorgestelde prijsofferte."
Van Acker Willem - Merelbeke


"Zeer tevreden van de gedane werken. Goede communicatie en vriendelijkheid. Nogmaals bedankt!! "
De Smet Dieter - Aarsele


"De werken zijn op een correcte manier uitgevoerd zoals afgesproken."
Joos Roger - Ursel


"Tevreden van de snelle response en correcte planning. "
Cedric Penninck - Lichtervelde


"Uiterst snelle, kwalitatieve en professionele service. Kan niet verbeterd worden."
Sioen Marc - Oude Molenweg 11D te 8890 Moorslede


"Correcte afspraken en vlotte bediening. Aangenaam personeel, zowel technisch als administratief (telefoniste)."
Vermeiren Hilde - Marvijlestraat 36. 9690 Kluisbergen


"Correcte afspraken, vlot werk. Aangenaam personeel, zowel technici als administratief (telefonist)."
Vermeiren Hilde - Marvijlestraat 36 9690 Kluisbergen


"Zeer tevreden over de werken en service. Binnen de dag een offerte ontvangen. Duidelijke communicatie en een uurtje voor aankomst een telefoontje. Zeer vriendelijke technici."
Emily Vanmechelen - Wingene


"Bedankt voor de goede afwerking op de afgesproken dagen. Wel geen telefoontje ontvangen een uur voordien zoals beloofd. De werkman was al bezig toen ik eraan kwam. Ja een vlot verloop. Bedankt "
Darleen VANDENBRANDE - Loppem


"Correcte en vlotte afhandeling van de werken. Personeel vriendelijk en zeer hulpvaardig. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden."
MARGOT DECUYPERE - OOSTKAMP


"Niks dan lof! correct, vakkunding, vriendelijk! ik stelde mij een hele rompslomp voor maar dit alles is vlekkeloos en snel verlopen. Groeten, Jan De Smet"
Jan De Smet - Gent


"Hartelijke dank voor de correcte en perfecte sanering van mijn oude mazouttank."
Vanessa en Koert - Menen


"Ben tevreden over de uitgevoerde werken. Afspraken werden perfect opgevolgd."
Arno - Brasschaat


"Graag mijn complementen aan de ploeg die bij ons de werken heeft uitgevoerd. Professionele mensen die alles proper achterlaten."
Mevr Beckx - Wachtebeke


"Bij deze wens ik het team van All Clean Milieutechniek te bedanken voor de gedane werken. Nochtans niet zo simpel: in mijn ondergrondse garage moest een oude mazouttank verwijderd worden. Uw team heeft de tank in kleine stukken geknipt en stuk per stuk verwijderd. Achteraf alles netjes achtergelaten. Grote klasse!"
Rino - Ingelmunster


"Uw werken voor het verwijderen van mijn mazouttank werden probleemloos uitgevoerd, zoals afgesproken in de offerte."
Werner - Hofstade


"Met deze mail wil ik van de gelegenheid gebruik maken u te bedanken voor de uitgevoerde werken, heel voorzichtig en correct. "
Familie Blaud - Zutendaal


Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte

Referenties


"Geachte, wij wensen onze tevredenheid uit te spreken over jullie aanpak i.v.m. het buitendienst stellen van onze mazouttank. Gefeliciteerd met jullie efficiënte, professionele, klantvriendelijke operatoren! Bedankt aan het volledige ALL CLEAN TEAM! Met vriendelijke groeten."


"Een duidelijke offerte werd ons bezorgd door een hele vriendelijke dame aan de telefoon en na afspraak werden de nodige werken correct uitgevoerd door hele vriendelijke werknemers . Met dank van een tevreden klant. "


meer referenties

In uw buurt


Maldegem - 050 71 06 36
Gent - 09 234 39 82
Brussel - 02 511 88 73
Aarschot - 016 20 46 51
Antwerpen - 03 233 50 54

filialen en ligging